Moniek praktijk

Ik ben Moniek Vet – Anneveldt geboren in 1972 op “t Goor in de Slangenburg.

Ik ben Moniek Vet – Anneveldt geboren in 1972 op “t Goor in de Slangenburg.

Ik geef (hoog) gevoelige vrouwen duidelijkheid en inzicht in hun gevoeligheid en energiesysteem, in relatie tot hun omgeving. Vanuit mijn intuïtie zie ik wat nodig is en inspireer ze creatief en spelenderwijs. Zodat ze vertrouwen op hun kracht en intuïtie . En zichzelf vol energie laten zien. Ik verzorg o.a trainingen, inspirerende workshops, theekransjes en individuele sessies En ik verkoop Inzicht kaarten, tarot kaarten en coachings kaarten.

In de winkel vindt je o.a. een assortiment kaartendecks.

Kaartendecks bieden een mooie ondersteuning voor meer inzicht in je gevoeligheid. En leren vertrouwen op je kracht en intuïtie. Ze worden met veel liefde, intuïtie en creativiteit gemaakt.

Omdat ik het heerlijk vindt om op een ontspannen manier intuïtief, creatief en speels bezig zijn. Vindt je in de winkel naast de kaartendecks ook mooie bewuste foto wenskaarten en zelf ontworpen Zentangle kaarten. Ook inspireer ik je graag om tijd voor jezelf te maken. Dus liggen er ook schetsboekjes en potloden zodat je bewust aan de slag gaat met je intuïtie en creativiteit.

Neem gerust een kijkje in de winkel en op mijn website:  www.moniekpraktijk.nl en durf buiten de lijntjes te kleuren.

Moniek

Moniek Vet – Anneveldt
Moniek praktijk
Doetinchemseweg 95
7051 DR Varsseveld