Hoveniersbedrijf ’t Häöfken

Hoveniersbedrijf ’t Häöfken is gevestigd in het buitengebied van Doetinchem. Voelt u zich niet meer prettig in uw tuin of wilt u uw bestaande beplanting vernieuwen?

Tuinadvies en ontwerp

Hoveniersbedrijf ’t Häöfken is gevestigd in het buitengebied van Doetinchem. Voelt u zich niet meer prettig in uw tuin of wilt u uw bestaande beplanting vernieuwen? ’t Häöfken is het adres voor een nieuw ontwerp van begin tot eind. Een ontwerp kan gemaakt worden van dakterrassen en compacte tuinen, tot moderne stadstuinen en boerderijtuinen. Om tot een ontwerp te komen dat bij u past luister ik allereerst naar uw verhaal. Waar loopt u tegengaan of vind u niet mooi meer. Ook luister ik naar uw wensen, bekijk ik de plek van de tuin, het huis en de omgeving. Door de juiste zichtlijnen verbind ik uw huis en tuin. Hierdoor creëer je meer leefruimte en echt een plek om van te genieten. Een visie waarbij het leven in de tuin vergroot wordt, dit vindt ’t Häöfken erg belangrijk. 65% groen en 35% grijs. Een mooi 3D ontwerp met beplantingsplan geeft een goed beeld.

Tuinonderhoud

Uw tuin is helemaal naar wens maar heeft ook onderhoud nodig. Hier is ’t Häöfken ook in thuis.
Een kleine tuin waar de haag geschoren moet worden of een grote boerderijtuin die van top tot teen een beurt nodig heeft van het reinigen van de dakgoot tot bemesting van uw gazon en tuin. ’t Häöfken is actief in het gebied van de Achterhoek voor zowel particulier als bedrijven.

’t Häöfken doet meer..

Een uniek aanbod aan producten voor uw tuin. ’t Häöfken Pro mix is een eigen label meststoffen voor uw tuin en gazon. 100% organisch, effectief en gebruiksvriendelijk. Ook voor het creëeren van een akkerrand of bloemenveld en een uniek aanbod aan nest- en voederkasten moet u bij ’t Häöfken zijn.

Kijk op www.thaofken.nl voor meer informatie.

Natuur en moestuin

’t Häöfken is een bedrijf dat achter de boerderij waar het bedrijf gevestigd is plaats maakt voor de natuur. We hebben vogelbosjes en een schitterende kikkerpoel aangelegd. Hierdoor trekken we meer vogels, insecten en egels en creëeren we een mooi en leefbaar gebied. Eigen groente kweken vindt ’t Häöfken ook interessant en leuk om te doen, hierbij kunt u ook profiteren. Van het voorjaar is er een mooi aanbod aan biologisch zelf gekweekte groente en fruit te koop aan de weg. Van radijs tot bieten en zonnebloemen tot spinazie. Vers van het land met zorg geteeld.

Bezoekadres
Bruggenweg 7
7004 JH Doetinchem

Telefoon
06-37468036

Website
www.thaofken.nl

E-mail
info@thaofken.nl

Openingstijden
Ma t/m Za altijd bereikbaar