’t Pannekoekhuis Westendorp

’t Pannekoekhuis biedt ruimte aan zo’n 200 gasten in een gezellige, Oudhollandse sfeer. Buiten op het terras is er bovendien nog plaats voor zo’n 65 personen.

Sinds 1993 een begrip in de Achterhoek. Mensen komen van heinde en ver om een pannenkoek bij ons te eten. Hét rustpunt tijdens een wandel- of fietstocht door de bosrijke omgeving van natuurgebied “de Slangenburg”.

De sfeer van het restaurant is ouderwets gezellig.

Als u bij ons komt eten, let dan ook eens op alle nostalgische attributen voor in huis, in de keuken en op het boerenland. Ouders en grootouders kunnen hier de kinderen veel over vertellen.

Met onze goede service en klantvriendelijkheid serveren wij u een heerlijke ambachtelijk gebakken pannenkoek.

Ons unieke concept, dat u zelf uw pannenkoek naar keuze kunt samenstellen uit meer dan 50 ingrediënten is een groot succes. Tevens zijn er de speciaal aanbevolen pannenkoeken. De kinderen kunnen zelf hun kinderpannenkoek uitzoeken uit de menukaart door middel van foto’s, met surprise of een knuffel.

Buiten hebben wij een gezellig terras waar u bij mooi weer heerlijk kunt eten. Binnen de sfeer van weleer met airco en een groot speelpodium voor de kinderen, dat in januari 2019 compleet gerenoveerd is.

Wilt u lekker en voordelig uit eten in een ongedwongen sfeer, dan bent u bij ’t Pannekoekhuis aan het juiste adres.

Ervaar het zelf, Achterhoekse kwaliteit en gastvrijheid.

Ons team staat voor u klaar.

Kijk eens op onze website www.pan-west.nl voor meer informatie en de actuele openingstijden.