16. Wijngaard De Oogsthoek

In Zelhem, (gem. Bronckhorst) gelegen in een coulisselandschap,aan de rand van natuurgebied de “Heidenhoeksevloed” en dichtbij landgoed “Slangenburgh” ligt onze wijngaard.

Natuurvriendelijke wijze druiven

In onze  wijngaard van 0.3 ha worden sinds het jaar 2003 op natuurvriendelijk wijze druiven verbouwd. Door de ontwikkeling van nieuwe druivenrassen voor ons klimaat, is het mogelijk druiven te verbouwen,voor de productie van goede wijn De unieke smaak en karakter van onze wijnen weerspiegelen uitstekend de omgeving en streek waarin de druiven worden verbouwd.

Onze droge en halfzoete  witte wijnen  en de droge rode wijn ( welke meermalen zijn onderscheiden met zilveren en gouden medailles bij zowel nationale als internationale wijnkeuringen) zijn verkrijgbaar in flessen van 0.25- en 0,75 ltr, welke een ware verrassing zijn.
Openingstijden wijngaard en  wijnverkoop van mei tot november elke vrijdag- en zaterdagmiddag van 13.00- tot 17.00 uur. op ons huisadres, maar natuurlijk ook in de landgoedwinkel van de Heerlijckheid Slangenburgh

Een heerlijke wijn uit de omgeving Slangenburgh

Wijngaard de Oogsthoek

Dinie en Dick Hukker

Nijmansedijk 9a
7021 JB Zelhem.

Bezoekadres
Nijmansedijk 9a
7021 JB Zelhem

Telefoon
0314-622710

Website
wijngaarddeoogsthoek.nl

E-mail
info@wijngaarddeoogsthoek.nl

Openingstijden
Wijnverkoop mei tot november elke vrijdag- en zaterdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.